Bankacılar çevre için kolları sıvadı

HSBC Bank Çalışanları Sahil Temizliği İçin Kolları Sıvadı.HSBC Bank Genel Müdürlüğü’nün organize ettiği ve Karadeniz il ve ilçelerindeki şube çalışanlarının yer aldığı iş dışı sosyal bir birliktelik sağlamak, kurum kültürünü yaşatmak ve sosyal sorumluluk

Bankacılar çevre için kolları sıvadı

HSBC Bank Çalışanları Sahil Temizliği İçin Kolları Sıvadı.

HSBC Bank Genel Müdürlüğü’nün organize ettiği ve Karadeniz il ve ilçelerindeki şube çalışanlarının yer aldığı iş dışı sosyal bir birliktelik sağlamak, kurum kültürünü yaşatmak ve sosyal sorumluluk projelerini desteklemek amacıyla kurduğu HSBC Gönüllüleri Trabzon Beşirli Sahilleri’ni temizlemek için bir araya gelecek. 11 Aralık Pazar günü saat 10.30 da zorlu otel önünde bir araya gelecek banka çalışanı gönüllüleri sahil temizliğine Ganita’dan başlayarak Beşirli’ye doğru ilerleyecek. Saat 11.00 de başlayacak olan sahil temizlik çalışması 100 banka çalışanı ile birlikte saat 15.00 e kadar devam edecek. Sahilleri temizlik çalışmasına Trabzonlular, banka müşterileri ve duyarlı olan herkesin katılabileceği belirtildi.

HSBC Bank Genel Müdürlüğü çalışanları Ekim ayında Kıbrıs Girne Akdeniz Köyü Sahili’ni, Kasım ayında Foça ve Antalya Sahilleri’ni  temizlemek, Ankara’da ise ağaç dikimi için toplandı. HSBC Gönüllüleri, şimdi de Trabzon’da Beşirli Sahil kıyılarını temizlemek amacıyla Pazar günü bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık