Baba cinnet getirdi!

Alınan bilgiye göre olay, Hasanlı Köyü Çancılar Mhallesi'ne meydana geldi. İlk bilgilere göre baba Eyüp Günay(67), beraber yaşadığı oğlu Fahri Günay(38) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sonrası cinnet getiren baba Günay, oğlu

Baba cinnet getirdi!

Alınan bilgiye göre olay, Hasanlı Köyü Çancılar Mhallesi'ne meydana geldi. İlk bilgilere göre baba Eyüp Günay(67), beraber yaşadığı oğlu Fahri Günay(38) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sonrası cinnet getiren baba Günay, oğlu Fahri, gelini Ayşe ve 6 yaşındaki torunu Erkan Günay'a av tüfeğiyle ateş açtı. Ağır yaralanan 3 kişi 112 ambülansı ile Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan bütün müdahalelere rağmen Ayşe Günay kurtarılamazken, yaralılardan Fahri Günay ve oğlu Erkan Günay Ereğli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler