Aşı skandalında 5 uzaklaştırma

Mamak'taki bir ilkokulda bazı öğrencilerin bir ay içinde iki kez aşılandığı iddiasıyla 4 sağlık görevlisi ile okul müdürü görevden uzaklaştırıldı.Ankara Valiliği, Mamak'taki bir ilkokulda bazı öğrencilerin bir ay içinde iki kez aşılandığı iddiasıyla ilgil

Aşı skandalında 5 uzaklaştırma

Mamak'taki bir ilkokulda bazı öğrencilerin bir ay içinde iki kez aşılandığı iddiasıyla 4 sağlık görevlisi ile okul müdürü görevden uzaklaştırıldı.

Ankara Valiliği, Mamak'taki bir ilkokulda bazı öğrencilerin bir ay içinde iki kez aşılandığı iddiasıyla ilgili ikisi doktor 4 sağlık görevlisi ile okul müdürünün görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.
 
Valilik, Mamak ilçesi Alper Tunga İlkokulu’nda bazı öğrencilerin bir ay içinde iki kez aşılandığı iddiasıyla harekete geçti.
 
Valilikten yapılan açıklamada, "Toplum Sağlığı Merkezi görevlilerince birinci sınıf öğrencilerinden 51'ine 20 Şubat 2013 tarihinde karma aşı uygulanmıştır. Ancak okulda karma aşının 24 Aralık 2012 tarihinde yapıldığının anlaşılması üzerine, aşılama çalışmaları durdurulmuş ve diğer sınıf öğrencilerine aşı yapılmamıştır" denildi.
 
Valilik, daha sonra bir sağlık ekibinin okula giderek aşılanan öğrencileri muayene ettiğini ve öğrencilerin kolunda kızarılık tespit edildiğini söyledi.
 
Sorumlular hakkında soruşturma başlatan Ankara Valiliği, ikisi doktor 4 sağlık görevlisi ile okul müdürünü görevden uzaklaştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık