Ameliyatsız yüz germe işlemleri

Cildimiz, bizim için çok önemlidir. Ne kadar sağlıklı olursa, o kadar genç görünüm ortaya çıkar. Cildi korumak oldukça önemlidir. Zarar gelmemesi için dikkat edilmelidir. Fakat zaman geçtikçe belirtiler gözle görülür hale gelirler.Zamanın ilerlemesi ile c

Ameliyatsız yüz germe işlemleri

Cildimiz, bizim için çok önemlidir. Ne kadar sağlıklı olursa, o kadar genç görünüm ortaya çıkar. Cildi korumak oldukça önemlidir. Zarar gelmemesi için dikkat edilmelidir. Fakat zaman geçtikçe belirtiler gözle görülür hale gelirler.

Zamanın ilerlemesi ile cilt üzerinde yaşlılık belirtileri ortaya çıkar. Yumuşak dokular kaybolmaya başlar ve yer çekimi etkisi ile cilt aşağıya doğru sarkar. Kırışıklar artar. Kollajen üretimi azaldığı için cilt elastikiyetini kaybeder ve ortaya çıkan belirtiler ciddi dereceler de olabilir. Sadece yaşlılık değil genetik nedenler , hormonlar, güneş ışınları, beslenme alışkanlığı, alkol ve sigara tüketimi de etkilemektedir. Ortaya çıkan bu belirtilerden kurtulmak için kişiler birçok ürün ve bir çok işlem deneyebilir. Cerrahinin önemi oldukça büyüktür. Fakat hastalar cerrahi işlemin belli bir süre kişinin hayatını etkilediği ve iyileşme süresinin uzun olması nedeniyle vazgeçmektedirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık