Ameliyatsız bölgesel zayıflama yapılabilir mi?

Vücudun belirli bölgelerinde, kişinin isteği dışında oluşan, vücut şeklini bozan yağ birikmeleri vardır. Hormonsal nedenler, genetik, yanlış beslenme, hareketsizlik, psikolojik nedenler bölgesel yağ depolanmasını etkileyen önemli nedenlerdendir. Doğal yön

Ameliyatsız bölgesel zayıflama yapılabilir mi?

Vücudun belirli bölgelerinde, kişinin isteği dışında oluşan, vücut şeklini bozan yağ birikmeleri vardır. Hormonsal nedenler, genetik, yanlış beslenme, hareketsizlik, psikolojik nedenler bölgesel yağ depolanmasını etkileyen önemli nedenlerdendir. Doğal yöntemlerle, bu yağ depolarını belirli bir seviyeye kadar inceltmek mümkündür. Diyetler, yapılan egzersizler ve sporlar önemlidir fakat kesin ve kalıcı bir çözüm değildir.

Bölgesel zayıflama yöntemlerinde, kullanılan teknikler birikmiş katı yağları parçalar ve sıvı hale geçmesini sağlar. Sıvı hale geçen yağlar vücudun dolaşım sistemine katılarak vücuttan atılır. Yapılan işlemler sonucunda bölgede, belirli bir seviye de incelme ve zayıflama görmek mümkündür. Yağ dokusu azalır ve oluşması engellenir.

Ameliyatsız bölgesel zayıflama yöntemleri ;

Ultrashape : ses dalgalarının ultrason tekniği kullanılarak, yağ depolarının olduğu bölgelere verilmesiyle yapılan uygulamadır. Ses dalgaları yağ hücrelerini etkileyerek parçalanmasını sağlar. Parçalanan yağ hücreleri dolaşım sistemine katılır. Enerjiye çevrileceği gibi vücuttan atılabilir de.

Lazer Lipoliz: özel ilaçların yağ hücrelerinin bulunduğu yerlere verilmesiyle yağ dokuları parçalanır. Parçalanan yağ dokuları erimeye başlar ve metabolizma çalışır. Kan dolaşımı artar. Yağ parçalarının vücuttan atılımı kolaylaşır ve hızlanır.

Mezoterapi : özel hazırlanmış ilaçların, belirli aralıklarla, yağ dokularının biriktiği bölgelere, özel iğnelerle enjekte edilmesiyle uygulanan bir yöntemdir. Yağ dokuları parçalanır ve erimeye başlar. Vücuttan atılacak hale gelir.

Karboksiterapi: Saf karbondioksit gazının deri altına özel makinelerle verilir. Böylece kan dolaşımı artmaya başlar ve yağ yakımının artması sağlanır. Metabolizma hızlanarak, yağ parçalarının vücut dışına atılımı gerçekleşir.

Radyofrekans : problemli bölgeye ısı verilerek yapılan bir uygulamadır. Sadece hasarlı doku hedef alınarak yapılan bir uygulama olup çevresindeki dokulara zarar vermez. Yağ dokuları ısının etkisiyle parçalanmaya ve ardından erimeye başlarlar. Vücuttan atılımının gerçekleşmesi kolay hale gelir. Yağ dokusunun erimesiyle zayıflama ve belirli seviyelerde incelme görülmeye başlanır.  

Detaylı Bilgi : zayiflamabilgi.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık