Sağlam'dan Trabzonspor açıklaması

Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor'un resmi televizyon kanalı Eses TV'ye yaptığı açıklamalarda, geçen sene de takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıktığını hatırlattı. Ertuğrul Sağlam, "Ben mukaveleli bir antrenörüm, mukavelem devam ediyor. Benim bir yapım v

Sağlam'dan Trabzonspor açıklaması

Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor'un resmi televizyon kanalı Eses TV'ye yaptığı açıklamalarda, geçen sene de takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıktığını hatırlattı. Ertuğrul Sağlam, "Ben mukaveleli bir antrenörüm, mukavelem devam ediyor. Benim bir yapım var, sözüm var. Öldürseniz de sözümüzü yemeyiz. Bir takımı bırakıp bir yere gitmek kitabımızda yazmaz. Taraftarlarımızın bunlara itibar etmesinler.

Trabzonspor bu ülkede iyi geçmişi olan güzide kulüplerimizden bir tanesi. Onların da değerli başkan ve yöneticileri var. Onlar da bir antrenöre ne zaman ne şekilde teklif yapacağını çok iyi bilirler. Bizim de mukavelemiz devam ettiği için böyle bir haberin aslının olmadığını bir kere daha söyleyip, görevimin başında olduğumu, Eskişehirspor'da olmaktan çok mutlu ve huzurlu olduğumu belirtmek istedim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler