Sadıklar: Başkanlık özlemi var!

Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaı öncesinde kaptan Onur Recep Kıvrak'ın Sportif Direktör Süleyman Hurma tarafından kadro dışı bırakılması sonrasında yaşanan krizin yankıları sürerken Trabzonspor eski Yöneticisi Köksal Sadıklar sosyal medya üzeri

Sadıklar: Başkanlık özlemi var!

Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaı öncesinde kaptan Onur Recep Kıvrak'ın Sportif Direktör Süleyman Hurma tarafından kadro dışı bırakılması sonrasında yaşanan krizin yankıları sürerken Trabzonspor eski Yöneticisi Köksal Sadıklar sosyal medya üzerinden konu ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Sadıklar yayımladığı mesajda "taraftarımız Onur'u sevmiş gönlüne yerleştirmiştir. Süleyman Bey tecrübesi ile bu olayı halledebilirdi. Biraz başkanlık özlemi var gibi görünüyor. İnanıyorum ki başkan bu sorunu çözer Trabzonspor taraftarı başkanına ve yötetime küfretmemeli, küfür bize yakışmıyor. iyi tarafından bakın belkide Süleyman Bey ayrılmak istiyordur. Bahanede Onur. Bir söz vardır koyun kaşınınca çobanın deyneğine işermiş." ifadelerini kullandı. 

1-553.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor