Sadi Tekelioğlu çalışmalara başladı: Liste hazırlıyor

Yeni sezonda şampiyonluk yarışı içinde olma planları yapan Trabzonspor’da Altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu liste hazırlıyor.   Bordo mavili yönetimin isteği doğrultusunda çalışmalara başlayan Tekelioğlu, A Takımda forma giyebilecek kapasiteye sahip oy

Sadi Tekelioğlu çalışmalara başladı: Liste hazırlıyor
Yeni sezonda şampiyonluk yarışı içinde olma planları yapan Trabzonspor’da Altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu liste hazırlıyor.
 
Bordo mavili yönetimin isteği doğrultusunda çalışmalara başlayan Tekelioğlu, A Takımda forma giyebilecek kapasiteye sahip oyuncuları belirleyip yönetime sunacak. Tekelioğlu’nun ayrıca 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ile sezon sonunda bu konuda bir görüşme yapması bekleniyor. 
 
Sadi Tekelioğlu, “yeni dönemde kendi yeteneklerimize daha çok şans tanıyacağız. Hem kalan 4 haftada fırsat bulacaklar hem de yeni sezon öncesindeki kampta” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor