Saddam Hüseyin'in kızı tasarımcı oldu

Babasının devrilmesinin ardından İngiltere'de yaşamaya başlayan Raghad Hüseyin babasının yıllar önce kendisine verdiği bir bileklikten yola çıkarak mücevher tasarımcılığına başladığını ifade etti. 46 yaşındaki Raghad Hüseyin dizayn ettiği mücevherlerde Ir

Saddam Hüseyin'in kızı tasarımcı oldu
Babasının devrilmesinin ardından İngiltere'de yaşamaya başlayan Raghad Hüseyin babasının yıllar önce kendisine verdiği bir bileklikten yola çıkarak mücevher tasarımcılığına başladığını ifade etti.
 
46 yaşındaki Raghad Hüseyin dizayn ettiği mücevherlerde Irak'tan esinlendiğini belirterek Bağdat ile ilgili bir mücevher dizayn ettiğini ifade etti.
 
Irak'ta IŞİD'in birçok bölgeyi ele geçirmesine destek verdiği iddia edilen Raghad Hüseyin, daha önce yaptığı açıklamalarda da sık sık babasının arkasında olduğunu ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler