Rusya öyle bir füze fırlattı ki!

Rusya, atom bombasından yüz kat güçlü olan "Bulava" isimli füzeyi, kuzeybatısındaki Beyaz Deniz'de denendi. Rusya benzer iki denemeyi daha planladığını da duyurdu. DENİZALTINDAN FIRLATILDI Rusya Savunma Bakanlığı sözcüsü İgor Konaşenkov, çok sayıda savaş

Rusya öyle bir füze fırlattı ki!
Rusya, atom bombasından yüz kat güçlü olan "Bulava" isimli füzeyi, kuzeybatısındaki Beyaz Deniz'de denendi. Rusya benzer iki denemeyi daha planladığını da duyurdu.
 
DENİZALTINDAN FIRLATILDI
 
Rusya Savunma Bakanlığı sözcüsü İgor Konaşenkov, çok sayıda savaş başlığı taşıma özelliğine sahip "Bulava" füzesinin Beyaz Deniz'de bulunan "Vladimir Manomah" adlı nükleer denizaltıdan fırlatıldığını söyledi.
 
HEDEFE ULAŞTI
 
Nükleer başlıklı balistik füze denemesinin, denizaltının savaş sistemlerinin kontrolü programı çerçevesinde yapıldığını belirten Konaşenkov, füzenin başarılı bir şekilde ülkenin doğu ucundaki Kamçatka'da bulunan Kura poligonuna ulaştığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya