Rus şarkıcıdan Türkiye çağrısı

Rus şarkıcı Zvezda, son günlerde Türkiye ve Rusya arasında yaşanan gerginliğin bitmesi için yanaklarına yaptırdığı Türk ve Rus bayrakları ile elinde taşıdığı Türkçe ve Rusça barışa çağıran pankart ile #RussianTurkishPeople hashtagın altında iki ülke arası

Rus şarkıcıdan Türkiye çağrısı

Rus şarkıcı Zvezda, son günlerde Türkiye ve Rusya arasında yaşanan gerginliğin bitmesi için yanaklarına yaptırdığı Türk ve Rus bayrakları ile elinde taşıdığı Türkçe ve Rusça barışa çağıran pankart ile #RussianTurkishPeople hashtagın altında iki ülke arasındaki barışı destekleyen söz, müzik ve video paylaşımı için çağrıda bulundu.

İlk defa görüp sesinden etkilendiği darbuka sayesinde Türk müziğine ilgi duyan ve sonrasında Türkçe öğrenerek Türkiye?de albüm çıkarıp klip çeken Rus şarkıcı Zvezda, sosyal paylaşım ağı Facebook sayfasından şöyle seslendi:

?Arkadaşlar! Uzun yıllardır süren Türk-Rus ilişkisi bu aralar kriz döneminde. İlk sırada iki devletin arkadaş, aile ve çocuk olmak üzere birbiriyle bağı olan barışsever insanları sıkıntı çekiyor. Hepimiz barış ve huzur istiyoruz. Bu zor zamanda bilmeliyiz ki biz yalnız değiliz, sayımız fazla! Bu olay hepimizi etkiliyor, ama barışa ve kardeşliğe çağırarak birbirimize olan desteği hissetmemize ve birleşmemize yardımcı oluruz.

Sayımız fazla ve BARIŞ?tan yanayız! Haydi, birbirimizi destekleyelim! Rus-Türk milletini, ailelerini, arkadaşlarını ülkelerimiz arasındaki barışı destekleyen sözlerle yazı yazın, fotoğraf ve video çekin bu hashtagın altında #RussianTurkishPeople

Sevgi ve arkadaşlık politikanın dışındadır!!!?

Şarkıcı aynı mesajı Rusça olarak da paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler