Rostov'a ceza gelmedi!

Bordo-mavililerin Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Hüseyin Avni Aker Stadında  2-0 yendiği Rostov, bu karşılaşmada cezalı Goreux'yu oynattığı için UEFA Disiplin Komitesi'ne sevk edilmişti.UEFA maçla ilgili kararını bugün Trabzonspor'a ilettiği yazıyl

Rostov'a ceza gelmedi!

Bordo-mavililerin Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Hüseyin Avni Aker Stadında  2-0 yendiği Rostov, bu karşılaşmada cezalı Goreux'yu oynattığı için UEFA Disiplin Komitesi'ne sevk edilmişti.

UEFA maçla ilgili kararını bugün Trabzonspor'a ilettiği yazıyla açıkladı. UEFA Rostov'a herhangi bir ceza vermedi. Bu uygulama Trabzonspor cephesinden şaşkınlıkla karşılandı

UEFA tarafından Trabzonspor'a gönderilen resmi yazıda "Rostov'a karşı açılmış olan Disiplin soruşturmasını kapattık" ifadeleri yer aldı.

Rostov'a neden  ceza verilmediği konusunda Trabzonspor'a gönderilen yazıda bir açıklama yer almazken Trabzonspor bu karar sonra UEFA'ya gerekçeli kararı almak için müracaat edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor