Rostov yasakları

1. Bölgede faul yasak: Halilhodziç, rövanş maçında savunma hattı olarak nitelendirilen birinci bölgede hele ceza alanı çevresi ve kanatlarda faul yapmayı yasakladı. Provokasyona dikkat: Halilhodziç’in özellikle Rus futbolunda futbolcuların saha içinde tah

Rostov yasakları
1. Bölgede faul yasak: Halilhodziç, rövanş maçında savunma hattı olarak nitelendirilen birinci bölgede hele ceza alanı çevresi ve kanatlarda faul yapmayı yasakladı.
 
Provokasyona dikkat: Halilhodziç’in özellikle Rus futbolunda futbolcuların saha içinde tahrik edici hareketlerine de dikkat çekerek, “Kimse bu provokasyonlara gelmesin” dedi.
 
Hakeme güvenmeyin: Halilhodzic, Trabzon’daki maçın hakemi için “Evimizde bize böyle düdük çalan bir hakem, deplasmanda hem de Rusya’da neler yapar” dedi ve futbolcuları uyardı.
 
TAKIMINA 5 YILDIZI VERDİ AMA
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic takımına bir futbol yorumcusu olsaydı kazanma azmi hırsı ve mücadeleciliğinden ötürü 5 yıldızı rahatlıkla vereceğini belirtmesine rağmen 2-0’lık galibiyetin turu atmak için Rusya şartlarında çok da avantajlı bir skor olmadığını söyledi.
 
RUS MANTIĞI VE HAKEM…
 
Rusya’daki enternasyonal maçlarda Rus takımlarının kendi evinde rahatlıkla lehlerine penaltı çalındığına da dikkat çeken Halilhodzic, Yusuf Erdoğan’ı ceza alanı içindeki müdahalenin penaltı olmasına rağmen hakemin düdük çalmadığına dikkat çekerek “Bu açıdan rövanş maçındaki hakemin de tavrı, beni fazlasıyla düşündürüyor” dedi.
 
Öte yandan Rostov'un Trabzonspor karşılaşmasında cezası dolmayan bir oyuncuyu oynattığı  ve UEFA disiplin komitesine sevk edildiği öğrenildi 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler