Rostov maçına taraftar ilgi gösteriyor mu?

Trabzonspor'da Rostov maçına taraftarlar da ilgi gösteriyor. Taraftarın 7 bin 500 dolayında Passolig Kart aldığı ve bu sayının maç saatine kadar 15 bini bulması bekleniyor. Bin 700 civarında da kombine kartlı sporsever maçı izleyebilecek.Kulüp stadyum ve

Rostov maçına taraftar ilgi gösteriyor mu?

Trabzonspor'da Rostov maçına taraftarlar da ilgi gösteriyor. Taraftarın 7 bin 500 dolayında Passolig Kart aldığı ve bu sayının maç saatine kadar 15 bini bulması bekleniyor. Bin 700 civarında da kombine kartlı sporsever maçı izleyebilecek.

Kulüp stadyum ve amatör branşlar sorumlusu Köksal Sadıklar, taraftarların karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Beş ayrı noktada ve internette taraftarlarımız Passolig Kart çıkarabiliyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ve Atatürk Alanı'nda taraftarlarımız Passolig Kart alabiliyorlar. Şu ana dek 7 bin 500 civarında Passolig Kart çıkartıldı. Çok yoğun çalışıyoruz. Maç saatine kadar bu rakam 15 binin üzerine çıkacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler