Rize'ye 10 Milyon TL'lik ödenek!

Rize’de köylerde harcanmak üzere merkezi bütçeden Rize İl Özel İdaresi hesabına 10 milyon 719 bin TL aktarıldı. KÖYDES kapsamında Rize İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından merkezi bütçeden talep edilen para karşılığı olarak İl Özel İd

Rize'ye 10 Milyon TL'lik ödenek!

Rize’de köylerde harcanmak üzere merkezi bütçeden Rize İl Özel İdaresi hesabına 10 milyon 719 bin TL aktarıldı. 

KÖYDES kapsamında Rize İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından merkezi bütçeden talep edilen para karşılığı olarak İl Özel İdaresi’ne 10 milyon 719 bin TL aktarıldı. Yüzde 10’luk kesintinin ardından İl Özel İdaresi’nin kasasında kalan 9 milyon 649 bin TL oldu.

2015 yılı KÖYDES bütçesinden aslan payını alan ise Çayeli İlçesi oldu. Gelen paradan Çayeli İlçesi’ne 1 milyon 407 bin TL, Merkez İlçeye 1 milyon 297 bin TL, Ardeşen İlçesi’ne ise 1 milyon 216 bin TL ayrıldı. KÖYDES bütçesinden en az payı alan ilçeler ise 176 bin TL ile İyidere ve 215 bin TL ile Derepazarı ilçeleri oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler