Rizespor'dan Udinese'ye gitti!

Çaykur Rizesporlu genç futbolcu Ali Adnan, İtalya'nın Udinese takımı ile anlaşmaya vardı.Ali Adnan, Udinese'ye gidiyor. Süper Lig'de son haftalarda kümede kalmayı başaran Çaykur Rizespor'un Iraklı futbolcusu Ali Adnan, İtalya Serie A takımlarından Udinese

Rizespor'dan Udinese'ye gitti!

Çaykur Rizesporlu genç futbolcu Ali Adnan, İtalya'nın Udinese takımı ile anlaşmaya vardı.

Ali Adnan, Udinese'ye gidiyor. Süper Lig'de son haftalarda kümede kalmayı başaran Çaykur Rizespor'un Iraklı futbolcusu Ali Adnan, İtalya Serie A takımlarından Udinese ile anlaştı. Ali Adnan, önümüzdeki sene Granada'da kiralık olarak forma giyecek. 

aliadnan.jpg

Çaykur Rizespor ile Udinese takımları arasında, iki yıldır Çaykur Rizespor'da forma giyen Iraklı futbolcu Ali Adnan arasında süren görüşmeler sonuçlandı. Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Udinese ile kulübümüz arasında Ali Adnan ile ilgili anlaşmaya vardık. Sağlık kontrolünün ardından transfer gerçekleşecektir. Hem kulübümüze hem de Ali Adnan'a hayırlı olsun" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor