Rizespor'dan saldırı açıklaması

Çaykur Rizespor Kulübü, İstanbul Başakşehir maçından dönen U21 takımını taşıyan otobüse Trabzon'un Araklı ilçesinde yapılan taşlı saldırıyı kınadı. Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, U21 takımının İstanbul Başakşehir ile oynadığı karşılaşmadan son

Rizespor'dan saldırı açıklaması
Çaykur Rizespor Kulübü, İstanbul Başakşehir maçından dönen U21 takımını taşıyan otobüse Trabzon'un Araklı ilçesinde yapılan taşlı saldırıyı kınadı.
 
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, U21 takımının İstanbul Başakşehir ile oynadığı karşılaşmadan sonra Rize'ye dönüşü sırasında Araklı ilçesinde taşlı saldırıya uğradığını hatırlatırken şunları söyledi:
 
"Olay hem bizi, hem de futbol kamuoyunu üzdü. Böyle olaylar futbola yakışmıyor ve şiddetle kınıyoruz. Olaydan sonra aynı gece Trabzon’a gelen A takımımız gereken tedbirler alındıktan sonra Rize’ye ulaştırıldı. Bu konuda yardımcı olan emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Böyle şeyler olmasın; sporda şiddet yaşanmasın. Yaşanan bu olay ardından hemen gerekli merciler ile irtibata geçerek faillerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Olayın takipçisi olacağız. Yetkililer ile bilgi alışverişinde bulunuyoruz. En kısa zamanda olayın aydınlığa kavuşmasını suçluların yakalanmasını diliyoruz."
 
Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar olarak her sezon çizgilerinin fair play kuralları olduğuna dikkat çeken Aykut Ferah, şöyle devam etti:
 
"Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Futbolu artık güzellikleri ile yaşamalıyız. Tüm konsantrasyonumuzla Kasımpaşa ve Kardemir Karabüksor maçlarını düşünmeye başladık. A Takımımız yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek. Hedefimiz önümüzdeki iki maçta galip gelmek. İyi bir ekibiz. Takımımıza güveniyoruz. Taraftarımız hem kendi sahamızda hem deplasman maçında bizi yalnız bırakmayacaktır. Onlarında desteği ile bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler