Rizespor'dan Edinho harekatı!

Gelecek sezon Avrupa potasını hedeflemeyi planlayan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, transfer çalışmalarına hızlı başladı. Takımdaki mevcut yabancılardan Lafferty ve Obraniak’ın bonservislerinin alınması konusunda yönetime rapor veren te

Rizespor'dan Edinho harekatı!
Gelecek sezon Avrupa potasını hedeflemeyi planlayan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, transfer çalışmalarına hızlı başladı.
 
Takımdaki mevcut yabancılardan Lafferty ve Obraniak’ın bonservislerinin alınması konusunda yönetime rapor veren tecrübeli çalıştırıcı, hücum hattına yapacağı bir diğer takviye için ise kendisi düğmeye bastı. 
 
Erciyes’ten öğrencisi olan Edinho’yla görüşen tecrübeli teknik adam, daha önce de temas kurduğu Portekizli forvetle kesin olarak mutabakata vardı. Henüz taraflar arasında yapılmış bir protokol yok. Ancak kariyerine Türkiye’de devam etmek isteyen Edinho’nun, Karadeniz ekibinde oynamaya çok sıcak baktığı ve olağanüstü bir teklif almadığı takdirde söz verdiği üzere Rize’ye imza oturacağı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor