Rizespor'da operasyon var!

 4 Oyuncunun Sözleşmesi Bitiyor Spor Toto Süper Lig’de bitime iki hafta kala ligde kalışını ilan eden Çaykur Rizespor’da moraller yerinde. Son iki sezondur ligde sıkıntılı bir süreç geçiren Yeşil-Mavili ekip, gelecek sezon aynı sorunlarla boğuşmak istemiy

Rizespor'da operasyon var!
 
4 Oyuncunun Sözleşmesi Bitiyor
 
Spor Toto Süper Lig’de bitime iki hafta kala ligde kalışını ilan eden Çaykur Rizespor’da moraller yerinde. Son iki sezondur ligde sıkıntılı bir süreç geçiren Yeşil-Mavili ekip, gelecek sezon aynı sorunlarla boğuşmak istemiyor. Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, yarışmacı bir takım kurmak istiyor. Bu anlamda önce iç transfere yönelecek olan Yeşil-Mavili ekip, dış transferde de alınacak oyuncular konusunda harekata geçecek.
 
Rapor Verecek
 
Çaykur Rizespor’da kaleciler Serkan Kırıntılı, Aykut Erçetin ve Necati Yılmaz’ın yanı sıra savunma oyuncusu Giray Kaçar’ın sözleşmesi 31 Mayıs 2015 itibari ile sona eriyor. Teknik adam Karaman’ın kaleciler konusunda kararsız olduğu öğrenilirken çok tecrübeli bir eldiven istediği söyleniyor. Karaman’ın Giray Kaçar’ın takımda kalmasını istediği gelen bilgiler arasında. Ayrıca, devre arasında kiralık olarak alınan Obraniak ve Lafferty’nin de bonservislerinin alınması gündemde.
 
Karaman’ın Gözdeleri
 
Yeşil-Mavili teknik adam Hikmet Karaman, dış transfer için de listesini hazırlıyor. Karaman’ın listesinde Marsilya’da forma giyen Jeremy Morel, Karabükspor’dan eski öğrencisi Ahmet İlhan ve Akhisar Belediye’den Mehmet Akyüz olduğu biliniyor. Bu listeye yeni isimlerin de ekleneceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor