Rizespor galibiyet peşinde

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Bursaspor maçında yenilmezlik unvanını korumayı hedefliyor.   Çaykur Rizespor Kulübü Başkan vekili Halim Mete, lige iyi başlangıç yaptıklarını belirterek bunu sürdürmek istediklerini söyledi. Ligin yenilmeyen tek

Rizespor galibiyet peşinde
Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Bursaspor maçında yenilmezlik unvanını korumayı hedefliyor.
 
Çaykur Rizespor Kulübü Başkan vekili Halim Mete, lige iyi başlangıç yaptıklarını belirterek bunu sürdürmek istediklerini söyledi. Ligin yenilmeyen tek takımı unvanının önemli olduğunu ifade eden Mete,"Bu oyuncularımızın üstün gayreti ve mücadelesi ile oldu. Bunu başaran oyuncularımız elbette bunu koruyarak sürdürmek isteyecektir. Ligde bu sezon eksik kaldığımız maçlarda yenik durumda olmamıza rağmen beraberliği yakalamayı başardık. Bu takımın mücadele gücünü ortaya koyuyor. Oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Süper ligde tek yenilgisiz takım biziz. Bu moral ile önümüzdeki Bursaspor maçında sahadan yine galibiyetle ayrılmayı hedefleyeceğiz. Bunu başaracak güçteyiz" dedi. Çaykur Rizespor’da kart cezalısı Koray ve Viera dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
 
Muhtemel 11'ler
 
ÇAYKUR RİZESPOR
 
İtandje- Orhan, Oboabona, Robin, Eren, Ahmet, Makiadi, Sylvestre, Dhurgham İsmael, Deniz, Kweuke
 
SAKAT: Yok
 
CEZALI: Koray, Viera
 
BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 2 Lira, Maraton: 20 lira, VİP A-VİP B: 150
 
BURSASPOR
 
Mert- Advincula, Serdar Aziz, Dany, Aziz Eraltay, Faty, Jorquera, Dzsudzsak, Josue , Stoch, Necid 
 
SAKAT: Yok
 
CEZALI: Yok

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor