Rizespor Eskişehirspor berabere

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta maçında Çaykur Rizespor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada kazanan çıkmadı ve kritik maç 1-1'lik eşitlik ile sona erdi. Eskişehirspor'un golünü 7. dakikada penaltıdan Emre G

Rizespor Eskişehirspor berabere

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta maçında Çaykur Rizespor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada kazanan çıkmadı ve kritik maç 1-1'lik eşitlik ile sona erdi.

Eskişehirspor'un golünü 7. dakikada penaltıdan Emre Güral kaydederken; Ç.Rizespor'un golü 62. dakikada Mehmet Akyüz'den geldi.

Karşılaşmaya, 7. dakikada hakem Fırat Aydınus'un verdiği karar ve Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman'ın hakeme olan itirazlarından dolayı tribünlere gönderilmesi damga vurdu.

Samet Aybaba ile yola devam eden Eskişehirspor, geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanından aldığı galibiyetin ardından bu hafta Ö.Rizespor deplasmanından puan çıkartarak puanını 14'e yükseltti. İki haftadır puana hasret kalan Ç.Rizespor ise bu hafta puanla tanışarak ligdeki puanını 25 yaptı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor