Rizespor Beşiktaş'ı yendi

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu maçında Beşiktaş Olimpiyat Stadı'nda Ç.Rizespor'u ağırladı.  Hareketli bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada gülen taraf tek golle Çaykur Rizespor oldu. İki takım da maça hızlı bir başlangıç yaptı. Takımlar bulduğu pozisyonl

Rizespor Beşiktaş'ı yendi
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu maçında Beşiktaş Olimpiyat Stadı'nda Ç.Rizespor'u ağırladı. 
 
Hareketli bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada gülen taraf tek golle Çaykur Rizespor oldu. İki takım da maça hızlı bir başlangıç yaptı. Takımlar bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarının büyük bölümü golsüz geçti. 
 
44. dakikada ise Ç.Rizespor'un kazandığı penaltı vuruşunu filelere gönderen Lua Lua takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve takımlar soyunma odalarına 1-0'lık sonuçla gitti. 2. yarıda ise Beşiktaş maçı çevirmek istiyordu. Siyah beyazlılar bir çok pozisyon yakaladı ancak fırsatları değerlendiremedi. 
 
Karşılaşma 1-0'lık Çaykur Rizespor üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından Ç.Rizespor gruptaki puanını 6'ya çıkarırken, Beşiktaş 3 puanda kaldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor