Rizeliler Belözoğlu'nu protesto etti!

Türk futbolunun en sevilmeyen isimlerinin başında yer alan ve çirkefliğiyle bugüne kadar hemen herkesten tepki gören Emre Belözoğlu'nı Çaykur Rizespor taraftarı da protesto etti.   Medipol Başakşehir'de yedekler arasında yer alan Emre Belözoğlu, ilk yarıd

Rizeliler Belözoğlu'nu protesto etti!
Türk futbolunun en sevilmeyen isimlerinin başında yer alan ve çirkefliğiyle bugüne kadar hemen herkesten tepki gören Emre Belözoğlu'nı Çaykur Rizespor taraftarı da protesto etti.
 
Medipol Başakşehir'de yedekler arasında yer alan Emre Belözoğlu, ilk yarıda ısınmak için kale arkasına giderken Çaykur Rizesporlu taraftarların protestosuna tepki gösterdi. Emre'nin bu hareketiyle taraftarların daha da gerildiği görüldü.
 
Emniyet mensuplarına tribünde bulunan bazı taraftarları şikayet eden Emre, ısınması için takım arkadaşları tarafından diğer kale arkası bölümüne götürüldü. Emniyet güçleri de Emre'nin şikayetçi olduğu taraftarları tribünden çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler