Rizeli vekilden ödül isyanı!

Rize 53 Gazeteciler Derneği tarafından medya, siyaset ve bürokrasi alanlarında başarılı olan isimlere verilen ‘Başarı Ödülleri’ Rize Öğretmenevi'nde düzenlenen tören ile dağıtıldı. Törende, Yılın Başarılı İşadamı ödülünü alan Şaban Ali Razıoğlu’na ödülünü

Rizeli vekilden ödül isyanı!
Rize 53 Gazeteciler Derneği tarafından medya, siyaset ve bürokrasi alanlarında başarılı olan isimlere verilen ‘Başarı Ödülleri’ Rize Öğretmenevi'nde düzenlenen tören ile dağıtıldı.
 
Törende, Yılın Başarılı İşadamı ödülünü alan Şaban Ali Razıoğlu’na ödülünü takdim etmek üzere sahneye davet edilen AKParti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar'ın, kendi isminin de ödül alanlar içinde yer almamasını eleştirerek sitemde bulunması geceye damga vuran olay oldu.
 
Ak Parti'li Hasan Karal’ın ödül aldığı törende konuşma yapan Bayraktar, Rize Havalimanı ve Ovit Tüneli gibi projelerin kabul ettirilebilmesi adına Ankara’da yoğun mesai harcadığının gazeteciler tarafından iyi incelenmesi gerektiğini vurguladığı konuşmasında şu sitemde bulundu: 
 
“Rize’nin gelişmesine katkı sağlandığı bu noktada bu kadar kişi ödül alırken, 4-5 yıldır bakanıyla, milletvekiliyle, bürokratıyla bu kadar uyum içinde çalışılan bir ortamda, nezaketen de olsa programımız budur, ödül alacak isimler bunlardır denseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Böyle mutlu bir tabloda bu karamsar cümleleri kurmanın ızdırabını çekiyorum. Bir bakın bakalım bu hizmetlerin Rize’ye gelmesinde birlik ve beraberliğimizin ne kadar katkısı olmuş. Bugüne kadar gelen her siyasi parti güzel hizmetler yapmıştır, hepsine teşekkür ediyorum. Ama bu dönem kadar lojistik merkez, üniversite, ovit tüneli, yayla turizmi, turizm projeleri, kayak merkezi ve en önemlisi havaalanı gibi projeler katlamalı şekilde nasıl geldi lütfen bir bakın. Bunlar birlikteliğin bereketidir. Halkımızın desteğinin bereketidir. O halde destek varsa hepimiz birbirimize destek olalım, hepimiz birbirimizi onore edelim. Marifet iltifattan ise adaletsizlik de yapmayalım. Ödül alan herkesi kutluyorum. Demek ki çok daha fazla iz bırakan insanlar var. Biz iz bırakma noktasında başarısız olduk. Bundan sonraki hizmetlerimiz inşallah daha güzel olacaktır”
 
Bayraktar’ın konuşmasının son kısmında salondaki bazı gazeteciler milletvekilini alkışlayarak protesto etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler