Rizeli Gençler uyuşturucuya savaş açtı

Rize’de, artan uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu kullanımı, uyuşturucuyla mücadele konusunda çok sayıda genci bir araya getirdi.1453 Rize Gençlik Teşkilatı adı altında bir araya gelen gençler, cuma namazı sonrası Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek bas

Rizeli Gençler uyuşturucuya savaş açtı

Rize’de, artan uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu kullanımı, uyuşturucuyla mücadele konusunda çok sayıda genci bir araya getirdi.

1453 Rize Gençlik Teşkilatı adı altında bir araya gelen gençler, cuma namazı sonrası Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek basın açıklaması düzenledi. Grup adına açıklamayı Onur Öncüler yaptı.

Öncüler açıklamasında, Rize’de uyuşturucu tüketiminin ve ticaretinin arttığına dikkat çekip aileleri çocuklarının korunması noktasında hassas olmaya çağırdı. Öncüler ayrıca, Rize’de torbacı olarak adlandırılan gruplara karşı mücadele başlattıklarının da altını çizdi.

Yapılan açıklamanın ardından, gençler ellerindeki dövizler ile birlikte ”Rizeli uyuma gençliğine sahip çık. Bağımlı olma özgürol, Burası Rize Meksika değil” şeklinde sloganlar atıp yürüyüşe geçti. Gençlerin Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan yürüyüşü Atatürk Caddesi’nde sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler