Rizeli Gençler uyuşturucu ile sınavı

Rize’de artan uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu kullanımı, uyuşturucu ile mücadele konusunda çok sayıda genci bir araya getirdi.  Rize’de artan uyuşturucu kullanımı, uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu kullanım yaşının ilköğretim seviyesine kadar düşmesine

Rizeli Gençler uyuşturucu ile sınavı
Rize’de artan uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu kullanımı, uyuşturucu ile mücadele konusunda çok sayıda genci bir araya getirdi. 
 
Rize’de artan uyuşturucu kullanımı, uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu kullanım yaşının ilköğretim seviyesine kadar düşmesine dikkat çekmek isteyen ve uyuşturucu ile mücadele noktasında bir araya gelen çok sayıda genç bugün bir gösteri düzenledi. 1453 Rize Gençlik Teşkilatı adı altında bir araya gelen gençler Cuma Namazı sonrası Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek konuyla ilgili basın açıklaması düzenledi. 
 
Grup adına açıklama yapan Onur Öncüler, Rize’de uyuşturucu tüketiminin ve ticaretinin arttığına dikkat çekip aileleri çocuklarının korunması noktasında hassas olmaya çağırdı. Öncüler ayrıca Rize’de torbacı olarak adlandırılan gruplara karşı mücadele başlattıklarının da altını çizdi. Yapılan açıklamanın ardından, gençler ellerindeki dövizler ile birlikte, ”Rizeli uyuma gençliğine sahip çık. Bağımlı olma özgür ol Rize, Burası Rize Meksika değil” şeklinde sloganlar atarak yürüyüşe geçtiler. Gençlerin Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan yürüyüşü Atatürk Caddesi’nde son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel