Rize'de cinayet kuzenini öldürdü...

Haber61 – Haber Servisi – Rize’nin Kalkandere İlçesi Yeşilköy Köyü’nde kuzeni ile tartışan vatandaş bir anlık sinirine yenilerek belinden çıkardığı tabancayı ateşleyerek akrabasını öldürdü. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; 23 yaşındaki Mustafa E. 30

Rize'de cinayet kuzenini öldürdü...

Haber61 – Haber Servisi – Rize’nin Kalkandere İlçesi Yeşilköy Köyü’nde kuzeni ile tartışan vatandaş bir anlık sinirine yenilerek belinden çıkardığı tabancayı ateşleyerek akrabasını öldürdü. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; 23 yaşındaki Mustafa E. 30 yaşındaki Osman Erdem ile anlamsız bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. İddiaya göre; Sinirlenen Mustafa E. Tabanca ile ateş ederek kuzenini ölmesine sebebiyet verdi. Gece saat 01:00 sularında meydana gelen olay sonrasında Mustafa E. 53 KA 494 plakalı kırmızı bir araç ile olay yerinden uzaklaştı. Osman Erdem, olay yerinde hayatını kaybetti. Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri; yapmış olduğu çalışmada sabaha karşı saat 04:30’da Mustafa E’yi yakaladı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Haber : Şükrü Üçüncü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber