Rize'de 54 hırsızlıktan aranıyordu sonunda...

Rize'de, 4 ayrı ilde 54 evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla aranan ve hakkında 5 ayrı suçtan kesinleşmiş 2  yıl 6 ay hapis cezası bulunan zanlı yakalandı. Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bü

Rize'de 54 hırsızlıktan aranıyordu sonunda...
Rize'de, 4 ayrı ilde 54 evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla aranan ve hakkında 5 ayrı suçtan kesinleşmiş 2  yıl 6 ay hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
 
Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Piri Çelebi Mahallesi'nde girdiği evde ev sahibinin fark etmesi sonucu kaçmaya çalışan İlker Y'yi (60) yakalamak için çalışma başlattı.
 
Emniyet güçleri, hırsızlık suçundan emniyette 54 kaydı bulunan ve İzmir, Trabzon, Giresun ile Ordu'da aranan İlker Y'yi yaklaşık bir saat süren kovalamanın ardından yakaladı.
 
Hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 hapis cezası bulunan zanlı, emniyette ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlının yaklaşık 3 ay önce hapisten çıktığı, Ordu'dan Rize'ye geldiği öğrenildi.
 
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların hırsızlık olaylarına karşı daha duyarlı olmalarını, evden kısa süreliğine dahi çıkılması halinde mutlaka kapılarını kilitlemelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler