Rize maçında ilginç anlar! Hakem...

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı ile birlikte hakemlik kariyerini noktalayan Mustafa Kamil Abitoğlu maç sonu omuzlara alındı. Genç oyuncu Yekta Kurtuluş, Abitoğlu’na köpük sıkarken, tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu ise hakem Abitoğlu’na kırmızı kart göster

Rize maçında ilginç anlar! Hakem...

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı ile birlikte hakemlik kariyerini noktalayan Mustafa Kamil Abitoğlu maç sonu omuzlara alındı. Genç oyuncu Yekta Kurtuluş, Abitoğlu’na köpük sıkarken, tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu ise hakem Abitoğlu’na kırmızı kart gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Çaykur Rizespor, şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray’ı ağırladı. Eren ve Umut’un karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın sonunda maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu’na renkli bir veda yapıldı. Hakemlik kariyerini noktalayan Abitoğlu’nu omuzlara alan iki takımın oyuncuları tecrübeli hakeme köpük sıktı. Galatasaray’ın deneyimli ismi Sabri Sarıoğlu ise hakem Abitoğlu’na kırmızı kart göstererek renkli görüntüler oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler