Rezaletin istatistiği!

Trabzonspor son 8 resmi maçta Fenerbahçe’ye karşı gol atamadı. Bu sezon deplasmanda 2-0 kaybeden Trabzonspor takımı geçen sezon hem H.Avni Aker stadında hem de Şükrü Saracoğlu stadında rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı. Trabzonspor, önceki sezon sahasında 1

Rezaletin istatistiği!

Trabzonspor son 8 resmi maçta Fenerbahçe’ye karşı gol atamadı.

Bu sezon deplasmanda 2-0 kaybeden Trabzonspor takımı geçen sezon hem H.Avni Aker stadında hem de Şükrü Saracoğlu stadında rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı. Trabzonspor, önceki sezon sahasında 1-0 gerideyken çıkan olaylar sonucu hükmen mağlup olmuştu. İstanbul’da oynanan maç ise 0-0 berabere bitmişti.

2012-13 sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe 1-0 kazanırken aynı sezon deplasmanda lig maçını 3-0 kazanmış, sahasında ise 0-0 berabere kalmıştı.

En son 2011-12 sezonu Süper Final maçında Fenerbahçe karşısında 3-1 kaybeden Trabzonspor takımında Burak Yılmaz bordo-mavili formayla sarı-lacivertli takıma gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor