Revi'den Vali Öz'e ziyaret

AK Parti Trabzon İl Başkan adayı ve eski İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü ziyaret etti.Öz, ziyarette yaptığı konuşmada, Trabzon'un büyükşehir statüsüne kavuşmasından önce İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresiyle, Trabzon

Revi'den Vali Öz'e ziyaret

AK Parti Trabzon İl Başkan adayı ve eski İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü ziyaret etti.

Öz, ziyarette yaptığı konuşmada, Trabzon'un büyükşehir statüsüne kavuşmasından önce İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresiyle, Trabzon'un kalkınması, vatandaşların huzuru ve refahı için yapılan çalışmalarda Haydar Revi'nin önemli katkıları olduğunu söyledi.

Haydar Revi ile çok güzel çalışmalar yaptıklarını dile getiren Öz, "Haydar Revi, ilimizin kalkınması için yapılan çalışmalara her zaman olumlu yaklaşmıştır. Kendisine teşekkür ediyorum. Şimdi ise kendisine siyasi bir partimizin il başkanlığı görevi teklif edilmiştir. Seçildiği takdirde gerek kendi siyasi partisiyle, gerek diğer siyasi partiler ve tüm sivil toplum kuruluşlarıyla yapacağımız çalışmalarla şehrimize, halkımıza ve ülkemize faydalı işler ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Revi de kendisine tevdi edilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset