Revi'den Temayül sonuçları açıklaması

Bazı gazetelerde ve internet sitelerinde geçtiğimiz 28 Şubat Cumartesi günü yapılan temayül sonuçlarının yayınlanması ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Trabzoın İl Başkanı Haydar Revi, “Şehrimiz ile ilgili yapılan sıralama ve rakamların hiç biri doğr

Revi'den Temayül sonuçları açıklaması

Bazı gazetelerde ve internet sitelerinde geçtiğimiz 28 Şubat Cumartesi günü yapılan temayül sonuçlarının yayınlanması ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Trabzoın İl Başkanı Haydar Revi, “Şehrimiz ile ilgili yapılan sıralama ve rakamların hiç biri doğru olmayıp tamamen spekülasyondan ibarettir” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, bu tür haberlere itibar edilmemesini isteyerek “Bazı internet sitelerinde ve yayın organlarında AK Parti Trabzon milletvekili aday adayları temayülleri ile ilgili sıralama ve rakamlar yayınlanmaktadır. AK Parti Genel Merkezi milletvekili belirleme kıstaslarını daha önce kamuoyu ile paylaşmış olup milletvekili belirleme süreci halen devam etmektedir. Değişik vesilelerle hem genel merkezimiz hem de il teşkilatı olarak bizler temâyül sonuçlarının kesinlikle açıklanmayacağını defalarca ifade ettik. Bu sebeple şehrimiz ile ilgili yapılan sıralama ve rakamların hiç biri doğru olmayıp tamamen spekülasyondan ibarettir. Yazılı ve görsel medyada, sosyal paylaşım sitelerinde açıklanan bu sonuçlara hem kamuoyunun hem teşkilat mensuplarımızın hem de milletvekili aday adaylarımızın itibar etmemesini önemle duyuruyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset