Rennes’in Waris ısrarı

Trabzonspor’un S.Moskova’dan 6 Milyon Euro gibi uçuk bir ücrete transfer ettiği Majeed Waris’i satmak üzere.Bordo mavili takımda hiçbir varlık gösteremeyen ve yönetimin sıkça büyük tekliflerin geldiğini söylediği Ganalı genç futbolcu için beklenen rakamla

Rennes’in Waris ısrarı

Trabzonspor’un S.Moskova’dan 6 Milyon Euro gibi uçuk bir ücrete transfer ettiği Majeed Waris’i satmak üzere.

Bordo mavili takımda hiçbir varlık gösteremeyen ve yönetimin sıkça büyük tekliflerin geldiğini söylediği Ganalı genç futbolcu için beklenen rakamların gelmediği ve değerlendirmeye alınan tekifler arasında en yüksek olanı  Rennes’in verdiği belirtildi.

İlk olarak 3 Milyon Euro civarında tekliflerle Trabzonspor’un kapısını çalan Fransız ekibinin son olarak 5 Milyon Euro’ya çıktığı kaydedildi. İki kulüp arasında görüşmeler sürerken bordo mavililerin bu teklifi kabul etmesi bekleniyor. Yönetimin Waris’ten en az zararla kurtulmanın hesapların yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler