Rektörden şampiyon boksörlere ödül

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Azerbaycan'ın Bakü kentinde elde ettiği APB Dünya Şampiyonluğu unvanını koruyan milli boksör Onur Şipal ile Türkiye Şampiyonu ve APB Dünya klasmanında ilk sekizde yer alan Önder Şipal'i altın plaketler

Rektörden şampiyon boksörlere ödül
Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Azerbaycan'ın Bakü kentinde elde ettiği APB Dünya Şampiyonluğu unvanını koruyan milli boksör Onur Şipal ile Türkiye Şampiyonu ve APB Dünya klasmanında ilk sekizde yer alan Önder Şipal'i altın plaketlerle ödüllendirdi.
 
Bayburtlu sporcuların kendilerini ve Bayburt'u en iyi şekilde temsil ettiğini vurgulayan Rektör Coşkun, "Bu gururu ilimize yaşatan sporcularımız ve onları yetiştiren antrenörleri tebrik ediyorum. Bayburt'u ve Türkiye'yi dünya ve ülkemiz platformunda tanıtan sporcu yıldızlarımıza spor yaşamlarında başarılar diliyorum.  Sporcu gençlerimizin başarısı bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Başarılı sporcularımızı her zaman ödüllendiriyoruz." dedi.
 
Rektör Coşkun, daha sonra şampiyon boksörlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber