Reklam kokan haberler bunlar

25 yaşındaki savunmacı Essaid Belkalem de eski hocası Halilhodzic faktörü nedeniyle bordo-mavili kulübe geleceği söylentileri yayılırken Kabylie gazetesinin yayınladığı haber reklam kokan hareketler bunlar dedidirtti.BİR GÖRÜŞ: YAZİD MERAR / KABYLİE GAZET

Reklam kokan haberler bunlar

25 yaşındaki savunmacı Essaid Belkalem de eski hocası Halilhodzic faktörü nedeniyle bordo-mavili kulübe geleceği söylentileri yayılırken Kabylie gazetesinin yayınladığı haber reklam kokan hareketler bunlar dedidirtti.


BİR GÖRÜŞ: YAZİD MERAR / KABYLİE GAZETESİ
Belkalem, Cezayir futbolunun her daim gelecek beklenen yerli oyuncularından birisi oldu. Aynı zamanda ülkenin en iyi merkez defansı. Beş sezon Kabylie takımının altyapısında oynadı. 2013'te Türkiye başta olmak üzere bazı takımlar ile görüşmeler yaptı. Watford'a imza attığı için çok mutlu olduğunu düşünmüyorum. Onun beklediğinden daha düşük bir futbol liginde görev yaptı. Halilhodzic'in onu Dünya Kupası'na götürmesi ise tesadüf değil. Bunu iyi futbolu ile hak etti. Türkiye onun hayal ettiği bir yer olacak. Sol ayağını iyi kullandığı için sol bekte de görev yapabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor