Real Madrid bombayı patlattı

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid ilk transferini gerçekleştirdi ve henüz sezon tamamlanmadan Porto'nun Brezilyalı sağ beki Danilo'yu aldı. Resmi olarak Danilo için ödenecek olan para açıklanmazken, İspanyol basını Real Madrid'in Danilo için Porto

Real Madrid bombayı patlattı

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid ilk transferini gerçekleştirdi ve henüz sezon tamamlanmadan Porto'nun Brezilyalı sağ beki Danilo'yu aldı. Resmi olarak Danilo için ödenecek olan para açıklanmazken, İspanyol basını Real Madrid'in Danilo için Porto'ya 31.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini yazdı.

2010 yılında América Mineiro'dan Santos'a transfer olan Danilo 2012 yılında da Porto'ya transfer oldu. Dunga'nın Brezilya Milli Takımı teknik direktörü olması ile Brezilya Milli Takımı forması da giyen Danillo, 2011 yılında Brezilya U20 takımı ile Dünya Şampiyonluğu da yaşadı. Brezilyalı defansif kanat oyuncusu olan Danilo Real Madrid'de İspanyol oyuncular Álvaro Arbeloa ve Carvajal ile forma savaşı verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler