Real Madrid Atlhetic Bilbao'yu devirdi

Real Madrid, Zidane yönetiminde evindeki müthiş performansını sürdürüyor. Real, bu kez Athletic'i 4-2 yendi ve yoluna devam etti.  Karşılaşmaya fırtına gibi giren Real, 3. dakikada Ronaldo'nun nefis golüyle öne geçti. Varane'ın büyük hatası sonucu 11. da

Real Madrid Atlhetic Bilbao'yu devirdi

Real Madrid, Zidane yönetiminde evindeki müthiş performansını sürdürüyor. Real, bu kez Athletic'i 4-2 yendi ve yoluna devam etti. 

Karşılaşmaya fırtına gibi giren Real, 3. dakikada Ronaldo'nun nefis golüyle öne geçti. Varane'ın büyük hatası sonucu 11. dakikada konuk takım, Eraso ile dengeyi sağladı. Golden sonra Irazioz'u geçmekte zorlanan Real, 37. dakikada bu kez James'in harika golüyleöne geçti. İlk yarının son anlarında bu kez Kross takımını rahatlatan gole imza attı. Ronaldo, 86. dakikada kendisinin 2. takımının 4. golüne imza atan isim oldu. Sonucu belirleyen isim Elustondo oldu ve karşılaşma 4-2 sona erdi. 

Real böylece 53 puana yükseldi ve zirve takibine devam etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor