Ramazan Panayır alanına silah ile geldiler

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un genelinde asayiş huzurlu giderken Güven Timlerinin de öz verili çalışmaları bu duruma katkı sağlıyor. Ramazan etkinliklerinin düzenlenmiş olduğu Ortahisar İlçesi Yenimahalle semtindeki panayır alanında Trabzon İl Emniy

Ramazan Panayır alanına silah ile geldiler
Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un genelinde asayiş huzurlu giderken Güven Timlerinin de öz verili çalışmaları bu duruma katkı sağlıyor. Ramazan etkinliklerinin düzenlenmiş olduğu Ortahisar İlçesi Yenimahalle semtindeki panayır alanında Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Güven Timleri yapmış olduğu uygulamalarda çok sayıda yasa dışı madde ele geçirdi. 
 
Ramazan ayının başlaması ile panayır alanını 100 binin üzerinde vatandaş ziyaret ederken bölgenin güvenliğini sağlamakla görevli güven timleri yapmış olduğu çalışama da vatandaşa huzursuzluk veren 20 kişi hakkında işlem yaptı. Uygulamalar sırasında gözaltına alınan şahısların üzerlerinden silah, kesici aletler ile uyuşturucu madde yakalandı.
 
İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıslar hakkında burada yapılan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber