Rakip Trabzon'da otel bulamadı

Haber61.net – Haber Servisi – UEFA Play Off turu ilk maçı için Trabzon’a gelen Rostov’u kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Trabzon’da bir süredir hiçbir otelde yer bulunmuyordu. Kura çekildikten sonra Rus ekibi Trabzon’da otel aramaya koyulsa da bir türlü o

Rakip Trabzon'da otel bulamadı

Haber61.net – Haber Servisi – UEFA Play Off turu ilk maçı için Trabzon’a gelen Rostov’u kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Trabzon’da bir süredir hiçbir otelde yer bulunmuyordu. Kura çekildikten sonra Rus ekibi Trabzon’da otel aramaya koyulsa da bir türlü otel bulamadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Bölgede yerli ve yabancı turist sayısının fazla olması nedeni ile otellerde de yer kalmadı. Rostovlu yetkililer Trabzon’da yeni açılan ve inşaatı yeni biten ve açılışı henüz resmi olarak yapılmayan bir otelde konaklayacağı öğrenildi. Rusya’dan Trabzon’a karşılaşmayı seyredecek olan taraftarların nerede konaklayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Öte yandan; Rus ekibi Trabzon’u olumsuz olarak etkileyen  hava muhalefeti ile karşılaştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor