Rakhaev: zor bir maç olacak

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. haftasında karşılaşacağı rakibi Metalist Kharkiv’in teknik direktörü Igor Rakhaiev, Trabzon'a tatil yapmaya değil, güzel sonuç almaya geldiklerini söyledi.Rakhaiev, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda,  

Rakhaev: zor bir maç olacak

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. haftasında karşılaşacağı rakibi Metalist Kharkiv’in teknik direktörü Igor Rakhaiev, Trabzon'a tatil yapmaya değil, güzel sonuç almaya geldiklerini söyledi.

Rakhaiev, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda,  savunma oyuncusu Serhiy Pshenychnykh ile açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor için önemli bir maç oynanacağını belirten Rakhaiev, "Maçın zor geçeceğini biliyoruz. Ona göre hazırlıklarımızı tamamladık. Şansımızı kaybettiğimizi biliyoruz ama ne olursa olsun bu UEFA maçı, bir arena maçı. Biz buraya tatil yapmaya değil, güzel bir sonuç almaya geldik" dedi.

Bazı futbolcularını Trabzon'a getirmediklerini ifade eden Rakhaiev, "Çünkü önemli  lig maçlarımız var, genç oyuncuları bu maçta görme imkanımız olacak" diye konuştu.

Rakhaiev, bordo-mavili taraftarların eski oyuncuları Jaja'yı görmek istedikleri yönündeki bir soru üzerine, "jaja, yarın forma giyecek. Bunun haberini verebilirsiniz" diye konuştu.

Serhiy Pshenychnykh ise Trabzonspor'un geçen hafta Galatasaray ile oynadığı karşılaşmayı izlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Galatasaray'ı 3-0 yendiğini biliyoruz. Hoca değişikliği pozitif katkı yaptı. Bunu bilerek motive olduk. İyi hazırlandık. Yarın ki futbol seyirci açısından keyifli geçecektir. Geriye yaslanan değil atak oynayan bir takım sahada olacak." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler