PTT’nin “Reis”i Trabzonlu

Haber61.net - Trabzonspor’un altyapısından çıktı PTT 1. Lig’de fırtınalar estiriyor.Trabzonspor’da 2004 -2006  sezonları arasında 3 farklı takıma kiralandıktan sonra serbest bırakılan Muhammet Reis 2013-2014 sezonunda altın çağını yaşıyor.Trabzonlu 29 yaş

PTT’nin  “Reis”i Trabzonlu

Haber61.net - Trabzonspor’un altyapısından çıktı PTT 1. Lig’de fırtınalar estiriyor.


Trabzonspor’da 2004 -2006  sezonları arasında 3 farklı takıma kiralandıktan sonra serbest bırakılan Muhammet Reis 2013-2014 sezonunda altın çağını yaşıyor.

Trabzonlu 29 yaşındaki futbolcu son olarak geldiği Balıkesirspor’da kaptanlığa yükselerek bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtıyor.

Bir üst lige çıkmayı hedefleyen Balıkesirspor’da takımın gol umudu olan Muhammet Reis, ulaştığı 18 golle ligin gol krallığında zirveye yerleşti.

Son 4 haftada kaydettiği gollerle takımının aldığı puanlarda önemli rol oynayan Muhammet Reis, zorlu Mersin İdmanyurdu deplasmanında galibiyeti, Şanlıurfaspor deplasmanında da beraberliği getiren golü attı.

Sezon başında 15 gol hedefini belirlediğini dile getiren Muhammet, hedefini bugünden geçtiğini belirterek, önemli olanın gol krallığı değil takımının bir üst lige çıkması olduğunu söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi