Projelerin takipçisi olacağım

Trabzon AK Parti Milletvekili Aday Adayı ve Eski Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan son dönemde Türkiye gündeminden düşmeyen başkanlık sistemi ve Trabzon’un 2023 vizyon projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.İlk olarak AK Parti Milletvekili Aday A

Projelerin takipçisi olacağım

Trabzon AK Parti Milletvekili Aday Adayı ve Eski Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan son dönemde Türkiye gündeminden düşmeyen başkanlık sistemi ve Trabzon’un 2023 vizyon projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak AK Parti Milletvekili Aday Adayları için cumartesi günü çok kalabalık bir katılımla gerçekleştirilen temayül yoklamasını değerlendiren Yıldırımhan, teşkilatların tamamında var olduğunu görmenin kendisi için memnuniyet vesilesi olduğunu belirterek, “Teşkilatlarımızın orada bize gösterdiği teveccüh bizi gerçekten mutlu etti. Teşkilatlarımızın tamamında var olduğumuzu görmek bizim için memnuniyet vesilesidir. Bu nedenle bütün teşkilatlarımızın emek ve gayretlerine yürekten teşekkür ediyoruz.” dedi.

HALKIN TEVECCÜHÜ BİZİ MEMNUN ETTİ

Yıldırımhan, halkın kendisine göstermiş olduğu teveccüh ve sıcak yaklaşımın sorumluluklarını daha da artırdığını ifade ederek şöyle konuştu: “İnşallah bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın tercihleri içerisinde olmayı arzu ediyoruz. Genel merkezimin bu konuda vereceği karar en önemli karar olacaktır. Biz Trabzon halkına ve Türkiye’ye hizmet etmenin peşindeyiz.”

BAŞKANLIK SİSTEMİ VE YENİ ANAYASA ŞART

Türkiye’nin bu seçimde çok önemli bir süreçten geçtiğini kaydeden Yıldırımhan, başkanlık sistemi ve yeni anayasa ile birlikte Türkiye’nin her alanda yakaladığı atılım hamlesinin daha da ivme kazanacağını ifade ederek, “Türkiye için iki önemli husus var, bunun bir tanesi yeni anayasa diğeri ise başkanlık sistemidir. Yeni anayasa Türkiye için olmazsa olmazdır. Çünkü mevcut anayasa Türkiye için dar gelmeye başladı. Yeni anayasa ile eşdeğer olarak Türkiye’nin başkanlık sistemine geçmesi gerekmektedir. Türkiye’deki vesayet kurumlarının daha rantabıl, daha hızlı hareket edebilmesi için başkanlık sistemine geçilmesi gerekmektedir. Türkiye bölgesel bir güçtür ve dünyada da söz sahibi ülke haline gelmiştir. Bunun etkin ve kalıcı hale gelmesi, aynı zamanda süratli kararların alınabilmesi için mutlaka başkanlık sistemine geçilmesi gerekmektedir. Başkanlık sisteminin nasıl olacağı konusunda elbette ki konunun uzmanları gerekli tartışmaları yapacaklardır. Türk halkının kültürüne, siyasi anlayışına ve tarihine uygun bir başkanlık modelinin ortaya çıkması için AK Parti olarak üzerimize düşeni yapacağız.” şeklinde konuştu.

TRABZON’UN 2023 VİZYONUNA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Trabzon’un 2023 vizyonu çerçevesinde hak ettiği yatırımları her alanda alabilmesi için bu yatırımların takipçisi olacağına vurgu yapan Yıldırımhan, “Trabzon için olmazsa olmaz sektörlerden bir tanesi de turizmdir. Turizmin gelişmesi için altyapı hizmetlerinin tamamlanması lazım. Bu konuda belediyelerimizle ve kamu kurumlarımızla çok sıkı çalışarak büyük projeler üretip hem mevcut projelerin devamını sağlamak diğer taraftan da yeni projeler üretip devreye sokmak için var gücümüzle çalışacağız. Bunun içi çok etkin bir takip sürecinin ortaya konması lazım. Milletvekili seçilecek arkadaşlarımızın bir ekip ruhu içerisinde Trabzon’un birlik ve beraberliğini takip ederek 2023 vizyonuna ulaşması için el birliğiyle hareket etmesi gerekmektedir.” diyerek açıklamasını bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler