Prim borcu olanlar DİKKAT!

osyal Güvenlik Kurumu (SGK) şubeleri, işveren ve sigortalı borçlarının yapılandırılmasına ilişkin başvurular için hafta sonu açık olacak.SGK'dan yapılan açıklamada, "1 Ekim 2014'te başlamış olup, prim borçlarının yapılandırma süresi 2 Şubat 2015 Pazartesi

Prim borcu olanlar DİKKAT!

osyal Güvenlik Kurumu (SGK) şubeleri, işveren ve sigortalı borçlarının yapılandırılmasına ilişkin başvurular için hafta sonu açık olacak.

SGK'dan yapılan açıklamada, "1 Ekim 2014'te başlamış olup, prim borçlarının yapılandırma süresi 2 Şubat 2015 Pazartesi günü sona erecektir. Anılan tarihte yoğunluk yaşanmaması ve herhangi bir mağduriyete neden olunmaması bakımından, Cumartesi ve Pazar günleri yapılandırma başvurularını kabul etmek üzere yeteri sayıda personel bulundurularak gerekli tedbirler alınmıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler