Pompa alev aldı! Yine Zam

Benzin, motorin ve gaz yağı fiyatları zamlandı. Kurşunsuz benzinin litre fiyatına 10, motorine 8 ve gaz yağına da 7 kuruşluk zam geldi.Dünya'nın haberine göre 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı İstanbul'da 4,62 liradan 4,72 liraya çıkacak. Litresi 3

Pompa alev aldı! Yine Zam

Benzin, motorin ve gaz yağı fiyatları zamlandı. Kurşunsuz benzinin litre fiyatına 10, motorine 8 ve gaz yağına da 7 kuruşluk zam geldi.

Dünya'nın haberine göre 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı İstanbul'da 4,62 liradan 4,72 liraya çıkacak. Litresi 3,94 lira olan motorin de 4,02 liradan satışa sunulacak.Zamlı fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Benzin ve motorine son olarak 15 ve 15 Nisan 2015 günleri zam yapılmıştı. EPDK, dağıtım şirketlerinin akaryakıt fiyat oluşumlarında belirlenen fiyat metodolojisine uymamaları nedeniyle Petrol Piyasası Kanununun ilgili hükümleri gereğince tavan fiyat uygulaması kararı almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler