Polisten akılalmaz hareket

Boğaziçi Köprüsü Avrupa - Anadolu yönünde sabah bir vatandaşın intihar girişiminde bulunması nedeniyle trafik felç oldu. Ancak bir polis vardı ki intihar eden kişiyle selfie çekerken objektiflere takıldı.Sosyal medyaya düşen fotoğrafta polis selfie yapark

Polisten akılalmaz hareket

Boğaziçi Köprüsü Avrupa - Anadolu yönünde sabah bir vatandaşın intihar girişiminde bulunması nedeniyle trafik felç oldu. Ancak bir polis vardı ki intihar eden kişiyle selfie çekerken objektiflere takıldı.Sosyal medyaya düşen fotoğrafta polis selfie yaparken görülüyor.

Boğaziçi Köprüsü'nde bir vatandaşın intihar girişimi trafiği felç ederken bir polisin ise intihar eden kişiyle selfie çekmesi yok artık dedirtti.
 
TRAFİK FELÇ
 
Avrupa - Anadolu yönünde ek şerit ile birlikte sağ şeridi de polis araçları etkilediği için sadece tek şeritten akış sağlanabiliyor.
 
Boğaziçi Köprüsü Avrupa - Anadolu yönündeki yoğunluk Çağlayan'dan başlarken, TEM'de Kurtköy yönünden gelenler için yoğunluk Çamlıca Gişeler'den başlıyor.
 
Boğaziçi Köprüsü'ndeki yoğunluk FSM Köprüsü Anadolu - Avrupa geçişini de etkiledi. Sabahın erken saatlerinden itibaren trafiği yoğunlaştırdı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler