Polisi itfaiye kurtardı

Çorum’dan tatil için ailesiyle birlikte geldiği Samsun’da serinlemek için girdiği Karadeniz’de boğulma tehlikesi geçiren polis memurunu itfaiyenin cankurtaranları kurtardı. Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Sahili’nde meyd

Polisi itfaiye kurtardı
Çorum’dan tatil için ailesiyle birlikte geldiği Samsun’da serinlemek için girdiği Karadeniz’de boğulma tehlikesi geçiren polis memurunu itfaiyenin cankurtaranları kurtardı.
 
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Sahili’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum’un Sungurlu ilçesi Çarşı Polis Merkezi’nde görevli evli 2 çocuk babası polis memuru Sabit Yılmaz (42), ailesiyle birlikte dün Samsun’a tatile geldi. Geceyi Samsun polis evinde geçiren polis memuru Sabit Yılmaz, 2 kızı ve eşiyle birlikte serinlemek için denize girmek için Atakum ilçesi Adnan Menderes Sahil Bulvarı’na gitti. Denize giren Yılmaz, bir süre açıldıktan sonra Karadeniz’de akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Sabit Yılmaz’ın yardımına Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı cankurtaranlar yetişti. Cankurtaranlar tarafından denizden çıkartılan Yılmaz, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından ambulansla olay yerine yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler