Playboy'dan flaş karar! Çıplak kadın...

Dünyaca ünlü erkek dergisi Playboy tarihi bir karar aldı. Dergi artık çıplak kadın fotoğrafı yayınlamayacağını açıkladı.   Derginin sahibi Hugh Hefner dergide bundan sonra çıplak kadın fotoğraflarına yer vermeyeceğini açıkladı. Karar 2016 Mart ayından it

Playboy'dan flaş karar! Çıplak kadın...
Dünyaca ünlü erkek dergisi Playboy tarihi bir karar aldı. Dergi artık çıplak kadın fotoğrafı yayınlamayacağını açıkladı.
 
Derginin sahibi Hugh Hefner dergide bundan sonra çıplak kadın fotoğraflarına yer vermeyeceğini açıkladı. Karar 2016 Mart ayından itibaren hayata geçirilecek. Radikal kararı New York Times’a verdiği röportajda açıklayan 89 yaşındaki Hefner kararın sebebinin artık çıplak kadın fotoğraf devrinin kapanması olduğunu söyledi. Playboy’un CEO’su Scoot Flanders ise “Devir artık bir seks fotoğrafına bir tık ötede olduğumuz bir devir. Artık bunları geçmeliyiz” dedi. 
 
playboy.jpeg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler