PKK'ya bir darbe daha: 92 terörist

Yapılan operasyonlarla PKK'ya darbe vurulmaya devam ediyor. Terör örgütü PKK’ya yönelik yurt içi ve sınır ötesindeki operasyonlarda 92 terörist daha etkisiz hale getirilirken, 17 terörist da yakalandı.   Genelkurmay Başkanlığının açıklamasına göre, devam

PKK'ya bir darbe daha: 92 terörist

Yapılan operasyonlarla PKK'ya darbe vurulmaya devam ediyor.

Terör örgütü PKK’ya yönelik yurt içi ve sınır ötesindeki operasyonlarda 92 terörist daha etkisiz hale getirilirken, 17 terörist da yakalandı.
 
Genelkurmay Başkanlığının açıklamasına göre, devam eden operasyonlarda dün Şırnak’ta 9, Mardin’in Nusaybin ilçesinde de 3 olmak üzere 12 terörist öldürüldü. Diyarbakır’da 12, Muş’ta 1, Antalya’da 1, Hakkâri’de 1, Mersin’de 1 ve Şanlıurfa’da 1 olmak üzere de 17 bölücü terör örgütü mensubu yakalandı.
 
15 Nisan 2016 ve 18-23 Mayıs 2016 tarihlerinde, Irak’ın kuzeyine yapılan hava harekatlarında ise, aralarında sözde üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduğu 80 terörist etkisiz hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem