PKK'nın Karadeniz açılım grubuna operasyon

Haber61 - Haber Servisi - Giresun'da bir süredir eylem yapan terör örgütü PKK'nın Karadeniz acılım grubu üyeleri Erzincan'ın Refahiye ilçesinde güvenlik güçleri ile çatışmaya girdi. Çıkan çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirildi. Haber61.net'in edindiğ

PKK'nın Karadeniz açılım grubuna operasyon

Haber61 - Haber Servisi - Giresun'da bir süredir eylem yapan terör örgütü PKK'nın Karadeniz acılım grubu üyeleri Erzincan'ın Refahiye ilçesinde güvenlik güçleri ile çatışmaya girdi. Çıkan çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber61.net'in edindiği bilgiye teröristlerin Giresun'a takviye olarak gelmek üzere iken etkisiz hale getirildikler öğrenildi. Teröristlerin üzerinden haritalar cıkarken bu haritalarda Giresun ve Gümüşhane'de eylem hazırlığı içerisinde oldukları tespit edildi.

Öte yandan öldürülen teröristlerin arasında Karadeniz Acılım grubunun sözde sorumlusu olduğu öğrenilen CEKTAR adlı teröristinde olduğu öne sürüldü.

Haber: Şükrü Üçüncü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler