PKK o korucuları serbest bıraktı

PKK'nın Suriye'de 2 yıl önce kaçırarak Kandil Dağı'na götürdüğü Şırnaklı eski köy korucuları Abdulvahap İlhan ve Ramazan Özdemir'i bugün, Irak'ta Habur Gümrük Kapısı yakınlarında serbest bıraktı.Şırnak'ın Güçlükonak İlçesi'ne bağlı Gümüşyazı Köyü'nde otur

PKK o korucuları serbest bıraktı

PKK'nın Suriye'de 2 yıl önce kaçırarak Kandil Dağı'na götürdüğü Şırnaklı eski köy korucuları Abdulvahap İlhan ve Ramazan Özdemir'i bugün, Irak'ta Habur Gümrük Kapısı yakınlarında serbest bıraktı.

Şırnak'ın Güçlükonak İlçesi'ne bağlı Gümüşyazı Köyü'nde oturan eski köy korucuları Abdulvap İlhan ve Ramazan Özdemir, 2 yıl önce Suriyeli olan kayınbabalarının evini ziyaret etmek için Suriye gitti. Suriye'deki PKK'lılar tarafından kaçırılarak Kuzey Irak'taki Kandil Dağı'na götürülen İlhan ve Özdemir, bugün Türkiye sınırında serbest bırakıldı. İki eski korucu Habur Gümrük Kapısı'na geldi. Güvenlik güçlerine teslim edilen Özdemir ve İlhan, Silopi Emniyet Müdürlüğü'nde ifade vermeye götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler